Akrides verrast vriend en vijand met zege op Amsterdam

Akrides deed  zaterdagavond goede zaken door directe concurrent High five met 71-70 te kloppen. Meer...

Akrides komt van koude kermis thuis

De basketballers van Akrides, acterend in de promotiedivisie, hadden een geslaagd weekeinde. Zaterdagavond barstte de Sporthal IJmuiden-Oost bijkans uit zijn voegen na de grandioze inhaalrace die de thuisploeg inzette tegen BV Rooi. Meer...

Akrides maakt het nog spannend

Akrides heeft het degradatieduel tegen Landstede Basketbal met 57-64 gewonnen. Meer...

Eerste zege prima verdedigend Akrides

Voor BV Hoofddorp werd het, op bezoek in IJmuiden, een makkelijk avondje. Akrides kan heus wel basketballen, maar zaterdagavond kwam dat er niet uit. De thuisploeg speelde een slordige wedstrijd en moest genoegen nemen met een 57-68 nederlaag. Meer...

Geflatteerde nederlaag tegen topper Red Giants

Direct na afloop van de wedstrijd gisteravond wist VBC Akrides-coach Joaquin Zschuschen de uitslag niet eens."Zo spannend was het. Ik weet alleen dat we hebben gewonnen." Dat bleek met 60-63 te zijn, waarmee Akrides de laatste plaats van de promotiedivisie verlaat. Meer...

Akrides struikelt bekertoernooi uit

"Bestolen", vond Akrides-coach Joaquin Zschuschen."Door de scheidsrechters." Zschuschen had geen goed woord over voor de arbiters die de wedstrijd floten. Meer...