Akrides komt te kort

Zonder Pasqualis Jansen, Lennart Meijland en Joost Smetsers stond Akrides voor een welhaast onmogelijke opgave in de uitwedstrijd bij Goba. Maar de thuisploeg leek niet bijster geïnspireerd door het IJmuidense bezoek. Meer...

Akrides komt te kort

Zonder Pasqualis Jansen, Lennart Meijland en Joost Smetsers stond Akrides voor een welhaast onmogelijke opgave in de uitwedstrijd bij Goba. Maar de thuisploeg leek niet bijster geïnspireerd door het IJmuidense bezoek. Meer...

Akrides klopt directe concurrent High five

Akrides deed  zaterdagavond goede zaken door directe concurrent High five met 71-70 te kloppen. Meer...

Akrides uit de zorgen

De basketballers van Akrides, acterend in de promotiedivisie, hadden een geslaagd weekeinde. Zaterdagavond barstte de Sporthal IJmuiden-Oost bijkans uit zijn voegen na de grandioze inhaalrace die de thuisploeg inzette tegen BV Rooi. Meer...