Akrides put moed

Akrides heeft zaterdag een nuttige overwinning geboekt. Thuis werd Punch met 66-47 geklopt. Meer...

stats tegen Punch thuis

Zie hier de stats tegen punch thuis Meer...

Bekeravontuur Akrides eindigt tegen Gas Terra Flames

Aan de gemeentegrens van Velsen staat een groot matrixbord dat de langsrijdende automobilisten deze week attent maakte op de basketbaltopper Akrides-Groningen. Zeker driehonderd mensen namen gistermiddag de moeite om de bekerwedstrijd te gaan zien. En ze kwamen niet bedrogen uit: Gas Terra Flames uit Groningen toonde zich een ware topper. Meer...

Akrides kansloos tegen landskampioen

"We hebben genoten" Meer...

Zware week Akrides

Akrides ging onderuit bij koploper Goba. Het werd 76-53. Meer...

stats tegen Goba

GOBA - VBC Akrides 76-53(22-10, 38-38, 59-48) Meer...

Het vlaggenschip van VBC Akrides verkeert in zwaar weer

Het vlaggenschip van VBC Akrides verkeert in zwaar weer. De forse nederlaag van vorige week tegen ZZ Leiden was voor coach Joaquin Zschuschen aanleiding voor een goed gesprek met zijn selectie. Maar als gevolg van het winterse weer van de afgelopen week was de trainingsopkomst bij Akrides niet groot. Meer...

stats tegen Cangaroes

VBC Akrides - Cangeroes 64-83 (15-23, 32-42, 47-65) Meer...

Terug bij af

Akrides leed gisteravond een fikse nederlaag bij ZZ Leiden 2. En dat lag voornamelijk aan de IJmuidenaren zelf. Meer...

Akrides ronde verder

Met een 69-72 overwinning op The Black Eagles heeft Akrides één van de doelstellingen van dit seizoen, zo ver mogelijk komen in de beker, gehaald. In de volgende ronde wacht een thuiswedstrijd tegen landskampioen Gas Terra Flames en dan kon het avontuur wel eens eindigen. Meer...