Niet genoeg muscle

Akrides moest in de eerste partij na de winterstop in Leiden proberen het goede gevoel van december, toen Amsterdam 2 werd geklopt, een vervolg te geven.

Akrides moest in de eerste partij na de winterstop in Leiden proberen het goede gevoel van december, toen Amsterdam 2 werd geklopt, een vervolg te geven. Dat lukte maar matig, want de ploeg begon onrustig. Bij Leiden liepen twee eredivisiespelers rond, die met scherp schoten en dat kostte Akrides, dat geconcentreerd speelde, de kop. Het werd uiteindelijk 84-72 voor de Leidenaren. Toch was coach Joaquin Zschuschen niet ontevreden. ,,We werkten keihard en ik heb weer progressie gezien.’’

ZZ Leiden 2-VBC Akrides 84-72 (43-36)

Topscorers Akrides: Bas van Riessen 26, Pasqualis Jansen 13, Frank de Pagter 12.

Reactie plaatsen