Geflatteerde nederlaag tegen topper Red Giants

Direct na afloop van de wedstrijd gisteravond wist VBC Akrides-coach Joaquin Zschuschen de uitslag niet eens."Zo spannend was het. Ik weet alleen dat we hebben gewonnen." Dat bleek met 60-63 te zijn, waarmee Akrides de laatste plaats van de promotiedivisie verlaat.

Direct na afloop van de wedstrijd gisteravond wist VBC Akrides-coach Joaquin Zschuschen de uitslag niet eens."Zo spannend was het. Ik weet alleen dat we hebben gewonnen." Dat bleek met 60-63 te zijn, waarmee Akrides de laatste plaats van de promotiedivisie verlaat. Het team van Zschuschen begon prima tegen De Groene Uilen, vooral Bas van Riessen schoot met scherp. De Groningers offerden een mannetje op om Van Riessen het spelen te beletten en dat hielp ze, want langzaam kroop de thuisploeg naderbij. Pas in het vierde kwart verschafte Lennart Meijland Akrides de benodigde lucht door drie driepunters achter elkaar raak te schieten en de zege binnen te slepen."We moesten weer diep gaan, maar dat deden we fantastisch", vond Zschuschen.

De Groene Uilen-VBC Akrides 60-63 (25-32)

Topscorers Akrides: Lennart Meijland 21, Bas van Riessen 13, Pasqualis Jansen 11.

Reactie plaatsen