Cruciale zege Akrides

Akrides heeft het degradatieduel tegen Landstede Basketbal met 57-64 gewonnen.

VBC Akrides deed goede zaken door directe concurrent Landstede Basketbal 2 in Zwolle met 57-64 te kloppen. Akrides controleerde eigenlijk de gehele wedstrijd, maar had soms periodes waarin het met domme fouten de thuisclub terug liet komen. Coach Zschuschen weet dat aan de druk die de wedstrijd met zich meebracht:"We moesten wel winnen", wist hij. Daardoor bleef het lang spannend. Pas drie minuten voor tijd vond Akrides het welletjes. De ploeg van Joaquin Zschuschen zette een ferme eindsprint in, waar Landstede geen antwoord op had."Een cruciale zege. We staan nu vier punten los.", aldus een opgeluchte Zschuschen."De komende wedstrijden zie ik ook kansen voor Akrides."

Landstede Basketbal-VBC Akrides 57-64 (28-33)

Topscorers Akrides: Bas van Riessen 22, Pasqualis Jansen 15, Lennart Meijland 14.

Reactie plaatsen