Het Akrides-seizoen dooft als een nachtkaars.

Akrides was aan z’n laatste wedstrijd van het seizoen toe en verloor die bij Punch met 69-49.

Akrides had gehoopt nogéén keer te kunnen vlammen, maar de slotwedstrijd eindigde in en deceptie."Het is het verhaal van het seizoen. We hebben niet genoeg bank", vond coach Joaquin Zschuschen."Als de basisspelers het niet hebben, kunnen de wissels dat gat niet opvullen." Dat probleem dook zaterdag in Delft ook tegen Punch op. Lennart Meijland en Bas van Riessen gaven niet thuis en toen bleek Akrides kwetsbaar."Maar we waren ook ongelukkig. We kozen steeds de juiste opties, maar de bal wilde er gewoon niet in", wist Zschuschen. Zo doofde het Akrides-seizoen als een nachtkaars, in een treurigstemmende entourage. Er bleek zelfs geen kantine open in het Delftse sportcomplex om de 69-49 nederlaag weg te spoelen.

Punch-VBC Akrides 69-49 (39-25)

Topscorers Akrides: Lennart Meijland 14, Pasqualis Jansen 14.

Reactie plaatsen