Akrides ronde verder

Met een 69-72 overwinning op The Black Eagles heeft Akrides één van de doelstellingen van dit seizoen, zo ver mogelijk komen in de beker, gehaald. In de volgende ronde wacht een thuiswedstrijd tegen landskampioen Gas Terra Flames en dan kon het avontuur wel eens eindigen.

Onder aanvoering van een niet te stuiten Simon Fluks (19 punten)had Akrides het knap lastig in Brabant. De ploeg begon matig, pakte weinig verdedigende rebounds en miste heel wat vrije worpen.

Maar in de tweede helft was Akrides sterker en na een fraaie driepunter van Joost Smetsers vlak voor tijd was het verzet van The Black Eagles gebroken. Goed verdedigend bereikte de ploeg van Joaquin Zschuschen de felbegeerde volgende ronde.

"We hebben gedaan wat we moesten doen. Dit is leuk voor de club", genoot Zschuschen na.

Reactie plaatsen