13 weekendje weg met de Jansens -22 tm 24 juli 2005

by Leeroy 25. juli 2005 21:19

Omdat oma Imelda en Passa altijd zo lief voor me zijn en ook een beetje omdat ze 12 juni jl samen 78 zijn geworden, hebben we ze getracteerd op een weekendje Rockanje. Ik heb heeeel veeel aandacht gehad van oom Passa en oma Imelda.

Passa & me Meer...

Tags:

(0-1) Baby Leeroy

12 papadag -19 juli 2005

by Leeroy 20. juli 2005 22:53

Een zware papadag!

's morgens hebben we gezwommen. Ik was heel erg actief. Lekker spetteren en spartelen en ik heb heel veel gelachen naar de andere kindjes. Op de weg terug langs de autodealer voor een kleine reparatie. Ik lag toen lekker te slapen en schrok wakker,....toen begon het.... Ik had geen zin in slapen maar was wel moe, ik had ook geen zin in spelen, ik had alleen maar zin in zeuren en zeuren en zeuren. Dat vond papa niet zo leuk. Uiteindelijk heeft papa me in slaap weten te sussen. Na een  paart uurtjes slapen was ik nog steeds sjaggie. Toen mama thuis kwam, ook nog. Piepen, zeuren en schreeuwen. Ik had gewoon mijn dag niet. Maar toen tante Elly langs kwam werd ik wel even vrolijk. Heb haar al mijn nieuwe trucjes laten zien en ik kon ongestoord in haar blousje kijken en zelfs aan haar borsten zitten. Meer...

Tags:

(0-1) Baby Leeroy

10 bij opa King en oma Joke -15 juli 2005

by Leeroy 20. juli 2005 22:45

Vandaag hebben King en Joke opgepast. Lees hier wat ze met me uitgespookt hebben.

Vandaag hadden papa en mama weer eens een feestje en ik mocht niet mee. Gelukkig wilde opa King en oma Joke op mij passen. Was trouwens veel leuker dan dat feestje! Meer...

Tags:

(0-1) Baby Leeroy

11 verjaardag opa Leo -18 juli 2005

by Leeroy 20. juli 2005 22:36

Opa Leo was jarig en ik ben blijven slapen. Mijn 2e logeerparyijtje.

Vandaag was Leo jarig en heb ik heel veel oudtantes gezien (en zij mij). Ze begrijpen er niks van dat ik zo blond ben en blauwe ogen heb terwijl mijn papa en mama donker haar en donkere ogen hebben. Meer...

Tags:

(0-1) Baby Leeroy

05. Jayden 1 jaar -18 juni 2005

by Leeroy 17. juli 2005 23:18

Mijn neef Jayden geeft vandaag een feestje voor zijn eerste verjaardag.

Meer...

Tags:

(0-1) Baby Leeroy

03 naar school -19 mei 2005

by Leeroy 17. juli 2005 23:01

Voor het eerst een hele dag naar Boekiekiek.

Afgelopen week ben ik al 2 uurtjes op de creche geweest. Ik vond het prima, alleen mama had een brok in haar keel toen ze mij af moest geven. Gelukkig heeft ze gezien dat in in goede handen ben en ze hebben er heel veel en heel leuk speelgoed. Meer...

Tags:

(0-1) Baby Leeroy

Bjorn

by Leeroy 16. juli 2005 23:07

Bjorn is het zoontje van Mark en Judith. Mark is een goede vriend van papa. Bjorn is ongeveer 2 maanden ouder dan ik, maar dat geeft niks. Ik denk dat we hele goede vriendjes worden net als papa en Mark. Kijk maar.

Mannen onder elkaar!

 

oktober 2009

 Meer...

Tags:

Vriendjes en vriendinnetjes

Floor

by Leeroy 16. juli 2005 22:55

Terrasje pakken met Floor.

Lekker hoor dat voorjaarszonnetje en met zo'n leuk vriendinnetje erbij...., ik ben helemaal relaxed!  Meer...

Tags:

(0-1) Baby Leeroy

Zwemvriendjes

by Leeroy 16. juli 2005 22:19

Even voorstellen aan mijn zwemvriendjes. Met hun heb ik mijn allereeste spetterervaring opgedaan. We zaten toen nog lekker in de buik. Onze mama's kennen elkaar van zwangerschapszwemmen.

Even voorstellen. Dorien is de mama van Storm. Anne Marie is de mama van Flint en Isabel is de mama van Olivia. Olivia is de jongste van ons 4-tjes en Storm de oudste. Flint is 3 dagen na mij geboren. Helaas was Flint niet bij de laatste fotoshoot. Meer...

Tags:

Vriendjes en vriendinnetjes

In de buik

by Leeroy 5. juli 2005 18:59

In de buik

 

 

 

 

En zo lig ik er ongeveer bij.......

Tags:

In de buik

Powered by BlogEngine.NET 3.0.0.0 - Old School Theme by n3o Web Designers