Horoscoop

Zie hier de horoscoop van Leeroy [more]

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Leeroy Zschuschen, geboren op 2 februari 2005

Introductie
Kreeft Ascendant Zon in Waterman Zon in het Achtste Huis Maan in Schorpioen Maan in het Vijfde Huis Venus in Steenbok Venus in het Achtste Huis Mars in Boogschutter Mars in het Zesde Huis De astrologische gegevens

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).
In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.
Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 2 februari 2005 om 14:51 in Amstelveen, Netherlands.
Je zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Kreeft en je Maan staat in Schorpioen.

Kreeft Ascendant

Je bent een heel gevoelig type dat zich sterk hecht aan een vertrouwde omgeving. Wanneer je nieuwe mensen ontmoet, ben je heel vriendelijk, maar je praat niet over je innerlijke gevoelens tot je hen vrij goed kent. Heb je echter besloten dat iemand betrouwbaar is, dan heb je ook het volste vertrouwen.
De plek waar je bent opgegroeid zal je hele leven belangrijk voor je blijven. Wanneer je goed in je vel zit en zelfvertrouwen hebt, ben je heel hartelijk en altijd bereid om jezelf in te zetten.
Zaken waarin je geen zelfvertrouwen hebt kunnen serieuze problemen opleveren. Door je gevoeligheid kun je maar moeilijk omgaan met kritische of harde woorden van anderen, vooral als die afkomstig zijn van degenen van wie je houdt. Ben je gekwetst, dan trek je jezelf terug en vermijdt je anderen.

Zon in Waterman

Je houdt van nieuwe dingen en unieke ideeën. Platgetreden paadjes en denkwijzen vervelen je. Je bent een individualist met een vrije geest, maar tegelijkertijd besef je dat je wel je leven en werk met andere mensen moet delen.
Al trekken nieuwe ideeën je aan, je verandert niet zomaar weer van gedachten wanneer je eenmaal een besluit hebt genomen of een beeld hebt gevormd.
Door je voorliefde voor nieuwe zaken ben je dol op wetenschap, technologie en andere onderwerpen die mensen de mogelijkheid bieden de wereld op een bepaalde manier te beheersen. Minder gangbare studies, zoals astrologie en occulte zaken, kunnen je later in je leven gaan fascineren.
Ben je met een groep vrienden, dan denk je eerder aan de groep als geheel dan enkel en alleen aan jezelf. Dat kan, als jouw behoeften in strijd zijn met de behoeften van de rest van de groep, problemen opleveren. Je komt altijd fel op voor iedereen die onrechtvaardig wordt behandeld.

Zon in het Achtste Huis

Als serieus mens weet je dat je veel belangrijke veranderingen moet ondergaan om te kunnen groeien. Mysteries en de intense aspecten van het bestaan oefenen veel aantrekkingskracht op je uit.
In je jonge jaren heb je moeite om te onderscheiden wat van jou is en wat bij anderen hoort. Als volwassene heb je kans om carrière te maken in de sfeer van onderzoek, beheer of herstel, vooral van eigendommen of geld van andere mensen. Heb je de lessen in je jeugd begrepen, dan toon je uitzonderlijk verantwoordelijkheidsgevoel wat betreft de zorg voor bezittingen - zowel die van jou als van anderen.

Maan in Schorpioen

Je hebt hele intense gevoelens, die een grote kracht kunnen zijn in je bestaan. Het kan moeilijk voor je zijn om die gevoelens te begrijpen, omdat ze zo gecompliceerd en diepgaand zijn. Je snakt naar een intens en diepzinnig leven.
Als je niet heel veel bevestiging krijgt van de mensen die je lief zijn, voel je jezelf eenzaam en onbegrepen. Je bent dol op alles wat geheimzinnig en onverklaarbaar is, zoals verhalen over bovennatuurlijke zaken. Door de behoefte om jezelf steeds beter te leren kennen leer je ook anderen beter begrijpen.
Probeer niet verstrikt te raken in je emoties. Het is beter om ze niet al te serieus te nemen.

Maan in het Vijfde Huis

Je laat zien wie je bent door je gevoelens te tonen, die heel sterk en levendig zijn.
Je snakt naar plezier en als ontspanning houd je van spelletjes, verhalen en televisieprogramma's, kortom, alles wat je emoties raakt.
Je maakt van je hart geen moordkuil en laat merken waarvan of van wie je houdt of een hekel hebt. Het is belangrijk voor je om eerlijk je emoties te kunnen tonen.
Soms kun je in een dwaze optimistische bui risico's nemen die echt zot zijn. Ook kunnen je gevoelens soms met je op de loop gaan, iets waar anderen niet goed raad mee weten.

Venus in Steenbok

Je beheerst je gevoelens heel bewust en het kan je soms moeite kosten om vrienden te maken. Dat is omdat je serieuzer bent over gevoelszaken dan de meeste leeftijdsgenoten. Zorg ervoor dat je relaties niet enkel zijn gebaseerd op wat anderen voor je kunnen doen.
Je bent allesbehalve zelftoegeeflijk en weet je verlangens goed in bedwang te houden. Je kunt heel secuur organiseren zodat je zo ijverig mogelijk kunt zijn. Toch ben je op je best als je dingen beheerst en met mate doet.

Venus in het Achtste Huis

Je gebruikt je zintuigen graag intens en wilt de wereld zo levendig en compleet mogelijk ervaren. Je lijkt te zoeken naar verborgen dimensies van het bestaan die je wereld totaal kunnen transformeren. Vaak zoek je die dimensie in relaties met anderen, die zeer gepassioneerd en gevoelvol zullen zijn.
Probeer je vrienden niet te claimen of veranderen. Het is ook niet juist om ze enkel te kiezen op basis van de voordelen die hun vriendschap je kan opleveren.
In je jonge jaren moet je al leren op je gezondheid te letten door niet te veel te eten of drinken, geen riskante dingen uit te proberen en veel lichaamsbeweging te nemen.

NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 7 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 8.

Mars in Boogschutter

Je ondernemingen worden aangezwengeld door je idealisme. Je bent bereid hard te werken om de wereld te verbeteren volgens jouw normen en waarden en minder bezig met je zin doordrijven. Werk je met anderen samen dan wil je een belangrijke positie hebben, in de voorhoede waar de echte actie plaatsvindt.
Buiten zijn geeft je een gevoel van vrijheid en het is een goede uitlaatklep voor je enorme fysieke energie. Bewegingsruimte is uiterst belangrijk voor je. Je komt in opstand tegen beperkingen.
Je hebt een sterk rechtvaardigheidsgevoel en bent niet bereid toe te kijken hoe iemand oneerlijk wordt behandeld.

Mars in het Zesde Huis

Je werkt graag hard, zolang je maar je eigen aanpak kunt bepalen. Je hebt vrij veel discipline wat je werkwijze betreft en je werkt niet graag met mensen die dat niet kennen. Heb je respect voor de mensen die boven je staan en hebben die aangetoond dat zij meer weten en jou iets kunnen leren, dan ben je een uitstekende werknemer. Naarmate je ouder wordt, zal je werklust beter uit de verf komen als je eigen baas bent.
Probeer jezelf niet te kritisch op te stellen in samenwerkingsverband, vooral niet als jij de leider bent. Met deze stand is het heel belangrijk dat je je woede leert uiten, anders gaat die ten koste van je gezondheid.

Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd voor Leeroy Zschuschen (mannelijk)

geboortedatum 2 feb 2005 kloktijd: 14:51
in Amstelveen, NETH U.T: 13:51
4e51, 52n18 sterrentijd: 23:01:49

Planetaire posities

planeet teken graad   beweging
Zon Waterman 13°49'20 in huis 8 direct
Maan Schorpioen 17°08'38 in huis 5 direct
Mercurius Waterman 5°25'42 in huis 8 direct
Venus Steenbok 29°54'11 eind van huis 7 direct
Mars Boogschutter 27°02'28 in huis 6 direct
Jupiter Weegschaal 18°51'44 eind van huis 4 stationair (R)
Saturnus Kreeft 22°19'18 in huis 1 retrograde
Uranus Vissen 5°28'20 in huis 9 direct
Neptunus Waterman 15°01'40 in huis 8 direct
Pluto Boogschutter 23°46'30 in huis 6 direct
Maanskn.(t) Ram 25°39'28 in huis 11 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)

Ascendant Kreeft 16°21'58
2de huis Leeuw 1°41'48
3de huis Leeuw 19°44'57
Nadir Maagd 14°12'28
5de huis Weegschaal 20°31'15
6de huis Boogschutter 7°47'19
Descendant Steenbok 16°21'58
8ste huis Waterman 1°41'48
9de huis Waterman 19°44'57
Midhemel Vissen 14°12'28
11de huis Ram 20°31'15
12de huis Tweelingen 7°47'19

Majeure aspecten

Zon Vierkant Maan 3°19
Zon Driehoek Jupiter 5°02
Zon Conjunct Neptunus 1°12
Zon Inconjunct Ascendant 2°33
Maan Driehoek Saturnus 5°11
Maan Vierkant Neptunus 2°07
Maan Driehoek Ascendant 0°47
Maan Driehoek Midhemel 2°56
Mercurius Conjunct Venus 5°32
Mars Conjunct Pluto 3°16
Jupiter Vierkant Saturnus 3°28
Jupiter Driehoek Neptunus 3°50
Jupiter Sextiel Pluto 4°55
Jupiter Vierkant Ascendant 2°30
Saturnus Inconjunct Pluto 1°27
Saturnus Conjunct Ascendant 5°57
Neptunus Inconjunct Ascendant 1°20
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Powered by BlogEngine.NET 3.0.0.0 - Old School Theme by n3o Web Designers