Dag 16 In dromenland 29-03-2007

Ik ben Maxime, 16 dagen oud en weeg nu 4520 gram en mijn hobby is slapen, vooral als het licht is.

Vandaag weer heerlijk geslapen overdag. Ik slaap zo'n beetje overal. In de bugga boo, het waterbed, het wippertje, in iemand's armen (grote voorkeur voor dat laatste).  Maar vooral wanneer het licht is. Ik kan dan mijn krachten sparen voor de nacht. Dan barst ik los (heb ik dat van mijn vader of van mijn moeder?). Meer...

Tags:

Dag 13 Samen met overgrootmoeder 25-03-2007

Hallo oma Jansen

 Meer...

Tags:

Dag 11 23-03-2007 Lekker eten van opa King

en op schoot bij oma Joke

Erik, Janine en Lisa kwamen ook nog even borrel drinken op Maxime. Dit is Lisa. Beetje versufd van de dope die ze op het consultatiebureau heeft gekregen.

 

Tags:

Dag 10 22-03-2007

4320 gram, schoon aan de haak!!!

 Meer...

Tags:

Dag 08 20-03-2007

Alweer een week oud!

Een week geleden kwam ik op deze aardkloot.Ben nog een beetje aan het bijkomen van de turbo bevalling, maar ben al aardig op krachten gekomen. D emoedermelk smaakt prima. Ben alweer boven mijn geboortegewicht.

Mijn broer is heel lief voor mij. Maakt me ieder dag wakker met een kusje en knuffeltjes.

Vandaag was de laatste dag kraamhulp. Wel jammer hoor. Mijn moeder kon lekker relaxen toen Corry er was. Wasje werd gedaan, ontbijt op bed, iedere dag een schone slaapkamer en ik mocht iedere dag in bad of onder de douche.

Tags:

Dag 07 19-03-2007

Dag- en nacht ritme

Nu 7 dagen oud, heeft onze kleine meid al een bepaald dag-en nacht ritme ontwikkeld. Helaas loopt dat niet helemaal gelijk met die van ons. Overdag slaapt ze veel en lang. En je raadt het al, 's nachts is mevrouw actief. Tussen 2 en 4 is haar favoriete tijd om wakker te zijn.

Tags:

Dag 22-3-2007

Ochtend:Consultatiebureau/gehoortest

Middag:

Avond:Jeroen en Carla

Ochtend:Consultatiebureau/gehoortest

Middag:

Avond:Jeroen en Carla

 

Tags:

Dag 21-3-2007

Ochtend:

Middag: Anja/Elize

Ochtend:

Middag: Anja/Elize

Tags:

Dag 05 17-03-2007

Het gaat goed

   Vanochtend een rustig ochtendje met mama. De mannen waren naar de ballenbak en wij hebben rustig aan gedaan. De vk kwam langs om te checken of alles goed met ons gaat. Nou alles gaat goed. Mijn moeder krijgt weer een beetje kleur in haar gezicht. Gelukkig maar, want toen ik eruit kwam dacht ik, wie is dat spook.

Verder ben ik alweer ruim boven mijn geboortegewicht en maak ik een hele tevreden indruk. 's nachts ben ik nog wel aan het spoken. Tussen 2 en 4 is mijn favoriete tijd om wakker te zijn en lekker veel te lurken.

Tags:

Dag 04 1603-2007

AUW!!!

Vandaag kwam een aardige mevrouw langs maar ze gaf me wel een gemeen prikje. Dat was de hielprik waarmee ze tegenwoordig wel 16 verschillende ziektes kunnen vaststellen. Ik schrok even maar heb me wel groot gehouden. Daarna nog een gehoortest. Die ging niet helemaal goed. Dus donderdag as moet die mevrouw weer terugkomen. Eigen schuld, moet ze maar niet van die gemene prikjes geven.

Tags: