Dag 48 -28 april 2007- Lisa en ik

Op deze bloedmooie zomerse dag in april kwamen Lisa enhaar papa en mama bij ons bbq-en.

                     

Tags:

Dag 37 1e bezoekje consultatiebureau

58 cm en 5150 gram! 

                          

Met mijn 58 cm, ruim 5 kilo en 5 weken levenservaring sta ik bovenaan in de curve. Ik krijg dus genoeg te eten. Meer...

Tags:

Dag 19 -29-04-2007 Sas en de kids op bezoek

Sas, Koen, Isan en Hieke kwamen vandaag naar mij kijken.

Isan wilde eigenlijk al meteen komen kijken toen ik net geboren was. Voor haar gevoel duurde het veeeel te lnag voordat ze me eindelijk mocht zien. Ze had op school mijn geboortekaartje en foto laten zien en was super nieuwsgierig naar hoe ik er echt uitzag. Maar toen ze er eenmaal was, was ze in het begin een beetje verlegen en daarna ging ze spelen met speelgoed van mijn broer. Pas toen ze bijna naar huis gingen durfden Isan en Hieke mij vast te houden. Ik vond he niet eng hoor!

En ik heb hele mooie tekeningen en kadootjes gekregen. Nog bedankt he!

Tags:

Dag 35 -16-04-2007

Even kennis maken met ING.

 Vandaag met mama naar kantoor geweest. Wat een hoop aandacht kreeg ik daar. Alsof daar nooit baby's komen. Een hele club mensen ging in een kringetje om me heen staan en allemaal dingen aan mama vragen. Natuurlijk gingen ze ook beschuitjes eten. Ik heb lekker mijn ogen stijf dicht gehouden en gedaan alsof ik sliep. Toen we bijna weg gingen en die mensen weer aan het werk waren ( wat dat ook betekent) heb ik wel mijn stem laten horen. Maar mama stond meteen paraat met eten dus die brulpartij was van korte duur. Meer...

Tags:

Dag 33 -14-04-2007-

Bij oom Passa op schoot

 Meer...

Tags:

Dag 27 -1e 1e Paasdag bij tante Gaby

Helaas nog te klein om eieren te zoeken. Kan inmiddels wel blind mijn eten vinden.

Voor mij stond er een pittig portie moedermelk op het menu aangezien opa King lekkere roti had gemaakt en mijn moeder daar flink van had zitten smikkelen. Ook ik kon er geen genoeg van krijgen en de (vrouwelijke) familieleden kregen geen genoeg van mij. Tante Malientje, Gillian, Marina, tante Gaby, oma Joke, allemaal hebben ze mij in hun armen genomen. Maar er is er maar een die me eten geven kan, dus dat is nu nog mijn favoriet. Meer...

Tags:

Dag 27 08 april 2007 (1e paasdag)

En raadt aans wat er op het paasmenu stond?

Inderdaigead, weer melk. Maar vanaacht misschien de pittige.

Tags:

Dag 27 1e paasdag

En wat staat er op het paasmenu?

Inderdaad, weer moedermelk. Maar vannacht waarschijnlijk de pittige variant aangezien mama roti van Opa King heeft gegeten.

 

 

Tags:

Dag 19 29-03-2007

 Heel  veel foto's samen met Leeroy en papa

 

 

 

 

 

Tags: