Week 20 -nog meer broer en zus-

Lekker chillen voor de buis    Meer...

Tags:

Week 21 Familie Schurer op kraamvisite

Eindelijk was het dan zover......

Familie Schurer kwam vandaag op kraamvisite. De muisjes waren inmiddels al op. Dan maar aan de drank. Was wel erg gezellig en de dametjes hebben samen op de judomat gelegen. De strijd is nog ombeslist. Alhoewel Sophie wel een paar keer flink schrok van de onverwachte en ongecontroleerde armzwaaien van Maxime. Meer...

Tags:

Week 18 - ik speen, jij speent, wij spenen-

Kon ik het de eerste weken nog niet zo goed, daar is nu verandering in gekomen. Door veel naar mijn grote broer te kijken heb ik de "speentechniek"nu aardig onder controle.

 Meer...

Tags:

Week 17 -4 maanden-

Ben nu bijna 4 maanden, 63 cm lang en zo'n 6300 gram.

Verder kan ik al echt naar dingetjes grijpen en heel goed aan mijn moeder 's haar trekken. Huilen doe ik vooral als ik honger heb en als ik moe ben en niet wil slapen. Sinds een weekje slaap ik 's nachts door, tenminste als ik rond middernacht nog een laatste shot krijg. Meer...

Tags: