De horoscoop van Maxime

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Maxime Zschuschen, geboren op 13 maart 2007

Introductie
Tweelingen Ascendant Zon in Vissen Zon in het Elfde Huis Maan in Steenbok Maan in het Zevende Huis Venus in Ram Venus in het Elfde Huis Mars in Waterman Mars in het Negende Huis Mars Conjunct Midhemel De astrologische gegevens

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope"
(volledige versie alleen engelstalig).
In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 13 maart 2007 om 10:33 in Amstelveen, Netherlands.
Je zonneteken is Vissen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Tweelingen en je Maan staat in Steenbok.

Tweelingen Ascendant

Je bent een heel actief en beweeglijk type. Je wilt mensen ontmoeten, zoveel mogelijk meemaken en ervaringen opdoen.
Je communiceert graag met anderen en hebt er zelfs moeite mee stil te zijn wanneer dat toch echt moet. De kans dat je schrijftalent hebt of dol bent op boeken is groot; alles wat je geest maar bezighoudt spreekt je aan.
Je zult altijd jonger overkomen dan je bent en wat nog belangrijker is, je zult altijd openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen.

Zon in Vissen

Je bent een zeer gevoelig en emotioneel mens dat snel de stemmingen en emoties van anderen oppikt en zich ermee vereenzelvigt. Hierdoor kunnen anderen gemakkelijk jouw gevoelens kwetsen. Omdat je de kunst verstaat jezelf in een ander te verplaatsen heb je ongekend veel begrip voor andermans behoeften. Je helpt anderen wanneer het maar mogelijk is, want dat geeft je een goed gevoel over jezelf.
Je duikt vaak graag in je eigen persoonlijke fantasiewereld om na te denken over dingen die vooral voor jou iets betekenen. Maar blijf er niet te lang in hangen want dan weet je niet meer wat er buiten, in de echte wereld, aan de hand is.
Je bent misschien een beetje verlegen omdat je anderen moet kunnen vertrouwen voor je jezelf openstelt. Maar, al ben je verlegen, je hebt anderen toch nodig want zonder hen voel je jezelf eenzaam, zelfs in je eigen persoonlijke wereldje.

Zon in het Elfde Huis

Je bent heel sociaal en liever omringd door je vriendenkring dan op jezelf. Je probeert uit te vinden en te benadrukken wat je met anderen gemeen hebt, in plaats van verstrikt te raken in de verschillen. Je bent een echte teamspeler. Je weet hoe je je beste beentje moet voorzetten om de groep beter te laten functioneren. Je bent heel geschikt als leider, omdat je begrijpt wat het beste is voor jullie allemaal, niet alleen voor jezelf. Je kunt anderen overhalen samen te werken aan groepsdoelstellingen.
Ook ben je een idealist en heb je hoge verwachtingen van het leven.
Je meest positieve trekje is je sociale betrokkenheid, bij mensen in het algemeen en bij je vrienden en geliefden.

Maan in Steenbok

Je bent serieus en een beetje verlegen. Je wilt graag iets presteren en dingen voor elkaar krijgen, want het geeft je een goed gevoel te bedenken dat je iets zinvols hebt gedaan.
Je kunt niet gemakkelijk met gevoelens omgaan. Het zijn vreemde sensaties voor je en lijken niet bij je te passen. Ze vormen eerder een bron van moeilijkheden dan van plezier. Je laat je gevoel niet gemakkelijk zien, maar toch heb je net zoveel behoefte aan liefde als iemand anders.
Je bent heel praktisch en ambitieus. Wanneer je ouder wordt zul je een belangrijke positie in de wereld willen bereiken en hard werken om in je beroep succesvol te zijn.
Een van de lessen die je moet leren is niet zo hard te zijn voor jezelf.
Onthoud dat je behoefte aan troost, veiligheid en liefde oprecht zijn en dat je er niet gelukkig van wordt als je die alsmaar opzijschuift.

Maan in het Zevende Huis

Intieme vrienden kies je op basis van jouw emotionele reacties op hen. Tenzij mensen sterk op je gevoel inspelen en emotionele steun en veiligheid bieden, voel je jezelf niet tot hen aangetrokken.
Je trekt mensen aan wiens gevoelens sterk zijn en duidelijk aan de oppervlakte liggen, want je voelt graag emotionele betrokkenheid bij je vrienden. Zulke mensen helpen ook om je eigen gevoelens te leren begrijpen.
De kans bestaat dat je al vroeg in je leven trouwt of een hechte band met iemand aangaat. Je hebt de veiligheid en emotionele nabijheid van een relatie nu eenmaal nodig.

Venus in Ram

Je bent heel spontaan affectief naar anderen, maar je wilt niet dat er iemand beslag op je legt. Omdat je op dit gebied niet verlegen of gereserveerd bent toon je vrijelijk je gevoelens. Je wilt dan ook de ruimte en vrijheid hebben om van wie dan ook te houden. Je geeft niet gemakkelijk toe aan je partner, want je wilt altijd je eigen zin doordrijven. Dat kan een probleem vormen in je vriendschappen. Je kunt ook van nu af aan flexibel proberen te zijn en leren hoe je compromissen kunt sluiten met vrienden, familie en andere mensen.
Mensen mogen je meestal graag, vooral omdat je jezelf bent, niet speciaal om je charmes. Je weet wat je wilt en bent bereid om dat na te jagen.

Venus in het Elfde Huis

Je bent een heel sociaal type dat echt dol is op goed gezelschap en plezier. Je functioneert op je best in een groep en bent een uitstekende teamspeler, bij welke groep of activiteit je ook betrokken raakt.
Je bevindt je graag in een warme, sociale vriendenkring en hebt een scherp oog voor sympathieke, artistieke mensen. Je eigen creativiteit toont eigenzinnigheid en originaliteit.
Wie je vrienden ook zijn, je geniet van hen. Je leven lang zal vriendschap een bron van vreugde en plezier zijn.

Mars in Waterman

Je hebt altijd het idee dat het beter uitpakt wanneer je je eigen weg uitstippelt, dan dat je volgens geijkte patronen te werk gaat. Het resultaat is dat je inventief en origineel bent en goed kunt improviseren.
Naarmate je ouder wordt zul je meer en meer begaan zijn met maatschappelijke ontwikkelingen. Je weet je inzet heel goed te richten op doelen die niet jou persoonlijk, maar anderen begunstigen. Zelfs als je jong bent heb je een hekel aan autoriteit.
Ben je overtuigd van het belang van een zaak, dan functioneer je beter in een groep dan in je eentje, al ben je nog zo onafhankelijk.

Mars in het Negende Huis

Je bent zeer gehecht aan je eigen kijk en als je wordt uitgedaagd knok je voor je eigen mening. Je vecht waarschijnlijk eerder voor een ideaal dan voor jezelf. Van de ene kant kun je wat je opvattingen betreft vrij eigengereid en fanatiek zijn, maar je bent ook heel moedig als je de rechten verdedigt van mensen die onrechtvaardig zijn behandeld.
Je wordt niet alleen mentaal erdoor geraakt, je hebt fanatieke overtuigingen. Probeer niet zo verstrikt te raken in je eigen mening dat je die van een ander niet eens meer wilt overwegen.
Naarmate je ouder wordt zul je willen reizen en heel wat van de wereld zien, wat een uitstekende ervaring voor je is.

Mars Conjunct Midhemel

Je toont al op heel jonge leeftijd de vastberadenheid om alles op jouw eigen manier te willen doen. Je beslist snel hoe iets moet worden aangepakt en je weet meestal precies wat je wilt bereiken.
Trekt iemand jouw aanpak in twijfel, dan neem je dat heel persoonlijk op. Besef dat je niet alleen maar bent wat je doet. Als iemand jouw beslissingen aan de kaak stelt is dat nog geen persoonlijke aanval.
Dit aspect geeft aan dat je later voor een carrière moet kiezen waarin je heel spontaan en onafhankelijk kunt functioneren en veel fysieke energie kwijtkunt.

Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd

voor Maxime Zschuschen (vrouwelijk)

geboortedatum 13 maart 2007 kloktijd: 10:33
in Amstelveen, NETH U.T: 09:33
4e51, 52n18 sterrentijd: 21:14:58

Planetaire posities

planeet teken graad   beweging
Zon Vissen 22°25'25 in huis 11 direct
Maan Steenbok 6°58'34 in huis 7 direct
Mercurius Waterman 26°43'12 in huis 10 direct
Venus Ram 24°31'35 in huis 11 direct
Mars Waterman 11°39'09 in huis 9 direct
Jupiter Boogschutter 18°55'10 in huis 6 direct
Saturnus Leeuw 19°21'50 in huis 4 retrograde
Uranus Vissen 15°07'28 in huis 11 direct
Neptunus Waterman 20°41'38 in huis 10 direct
Pluto Boogschutter 28°52'22 in huis 7 direct
Maanskn.(t) Vissen 16°07'08 in huis 11 direct

Huis posities (Placidus)

Ascendant Tweelingen 23°08'55
2de huis Kreeft 10°07'39
3de huis Kreeft 26°33'24
Nadir Leeuw 16°17'06
5de huis Maagd 14°59'05
6de huis Schorpioen 1°33'20
Descendant Boogschutter 23°08'55
8ste huis Steenbok 10°07'39
9de huis Steenbok 26°33'24
Midhemel Waterman 16°17'06
11de huis Vissen 14°59'05
12de huis Stier 1°33'20

Majeure aspecten

Zon Vierkant Jupiter 3°30
Zon

Tags:

Reactie plaatsen