de geboorte

's ochtends vroeg rond 4-en wordt mama wat ongeduldig. En rond 6-en begint mama wat rond te lopen en wat thee te drinken. Misschien gaat het vandaag dan eindelijk gebeuren. Ik heb al meer dan een week langer in die buik gezeten. Lekker hoor. Maar ja ik moet er een keer uit.

Laat ik er dan maar eens uit gaan. Om 8.00 uur geeft ik alvast wat eerste pijnscheutjes door om het proces in werking te zetten.

Papa en m'n broetje Leeroy zouden gaan zwemmen, maar laat ik maar wat haast maken zodat dat duidelijk is dat dat niet door kan gaan. Broertje Leeroy wordt door Opa King opgehaald en papa en mama maken zich klaar om naar het ziekenhuis te gaan.

Eenmaal in het ziekenhuis ging het meer in minuten. Mama staat nog net voor het bed om er in te klimmen en de vliezen breken en mama roept, ze moeten opschieten anders poep ik er zo eruit. Ik had al wel in het vruchtwater gepoept.

Nog voordat mama goed gesetteld was op bed vond ik het wel mooi. Binnen drie persweeen was ik er. Papa heeft dit keer niet eens koffie gehad.

Ik ben er nu, zullen jullie lief voor me zijn?

Maxime

hier wat eerste foto's
Met papa en mama

met mijn grote broer


Met opa Leo en oma Lia


Met Opa King en oma Imelda

Tags:

Reactie plaatsen